Get it?! Start

4 dec

Het participatieproject GET IT?! een samenwerking van Bühnenbiest en het Kaj Munk College is van start gegaan. Alle 4de jaars krijgen danstheater workshops en beroepsvoorlichting tijdens CKV. Daarna kunnen zij zich inschrijven voor een van de vier disciplines: dans, lichtdesign, marketing, scenografie. En dan… is het 5 weken lang keihard werken geblazen!

GET IT?!

Een participatie project waar jongeren en profs elkaar ontmoeten, in gesprek  gaan, elkaar stimuleren en in gelijkwaardigheid maken, zowel on als off stage!

De jongeren van het Kaj Munk College worden meegenomen in de wereld van danstheater. Zij ontmoeten een choreografe, vier professionele dansers, een scenograaf, een marketingexpert en een theatertechnicus met wie zij de voorstelling creëerden. Vijf weken lang word er aan de voorstelling gewerkt. De jongeren en professionals inspireren elkaar en creëeren samen de choreografie, het toneelbeeld, het lichtplan, de kostuums. Tot aan de marketingcampagne word alles gezamenlijk geproduceerd. Uniek hierbij is dat de jongeren vanaf het begin betrokken worden bij alle disciplines die te maken hebben met een professionele voorstelling.

GET IT?! is 15 februari in Theater de Meerse te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: