OF(F) COURSE – London research met Anne Verheij

19 apr

static1-squarespace

 

OF(F) COURSE is Anne’s nieuwe research project samen met Kathrin. Het komt voort uit Anne’s afstudeer stuk ‘On An Empty Stomach’, waarmee ze cum laude afstudeerde aan Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance te London.

Op verschillende locaties verspreidt door London zijn de twee Buhnenbiests opzoek gegaan. Anne onderzoekt de verschillende manieren waarmee ze haar digitale canvas componeert om tot een digital schilderij te komen. Doormiddel van licht, lijnen, vlakken en dans maakt ze en collage waarin ritme central staat. Kathrin is op zoek gegaan naar de beweging en het ritme van een ruimte en hoe die haar eigen bewegingen beïnvloeden en sturen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: