Remember now! Danstheater workshop Aubenton

2 apr

kathrin mei 2014 1

 Bronsttijd

 

Remember now! – Danstheater workshop – Kathrin Gramelsberger 28 april t/m 4 mei, iHTs Aubenton (N.FR), inclusief verblijf en vol pension: Euro 275,-

Deze intensive week begint elke ochtend met een techniekles. Daarbij mengt Kathrin graag verschillende danstechnieken zoals Afrikaanse dans – traditioneel maar ook de knallende Azonto -, de vloerwerk techniek fly low en de counter-balance techniek. Daarna wordt er aan een choreografie uit Kathrin’s repertoire gewerkt. Elke dag is een zoektocht naar de individuele

toneelpersoonlijkheid die wij in alle facetten willen uitlichten, dmv. dans, zang, ritme en vooral lef. Lef om in het moment te zijn er mee te spelen en om vervolgens weer verder te gaan.

Remember now, een fysieke reis door je eigen theatrale persoonlijkheid.

Deze workshop draait rond het thema: NU, op dit moment met alle ontmoetingen, begroetingen en ook het afscheid nemen. Welke ontmoetingen hebben een impact op jou verdere weg en maakt elk afscheid vanzelfsprekend weer plek voor iets nieuws, de volgende ontmoeting?

Aanmelden voor deze Masterclass Danstheater via http://www.ihts.nl bij ‘Inschrijven”. Na aanmelding krijgt u uitgebreide informatie over de workshop,het verblijf en vol pension, de reismogelijkheden, etc.
Voor minimaal 5 tot maximaal 9 deelnemers.

Jongeren die in hun examenperiode zitten: er worden twee studieruimtes geboden, waar per dag meerdere uren gestudeerd kan worden in een zeer stille en verzorgde ruimte.
Het programma voor een examenkandidaat wordt aangepast binnen de Mastertraining.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: