Danstheater workshop bij de IHTs in Aubenton (F)

19 aug

Er was eens een prachtig oud landhous in het pitoureske Aubenton (F) waar 8 vrouwen en een workshop docent bij elkaar zijn gekomen om vervolgens 6 dagen van 10 uur s’ochtends tot 10 uur s’avonds te dansen dansen dansen!

En wat hebben ze gedanst! Naast de vloerwerk techiniek les elke ochtend kwamen er contamporary, modern jazz en afro choregrafien aan bod werd er flink tussen de bomen, een grasveld, in de bomen, op een elektirciteitsmast, aan een rivier, op een parkbank en tussen het hek natuurcomposities gemaakt. Als de zon all onder was werd aan verschillende bodyclaps en liederen gewerkt. En é voila! Op zaterdag 17 aug werd het trouwe Aubentonsse publiek met een spannende en ontroerende presenttie verrast. Het eindproduct van die ene creatieve, dansante en soms ook zware week.

Ik heb er ontzettend veel van genoten en van geleerd.

Au revoir!

IMG_0932 IMG_0963 IMG_0978

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: