Drie daagse dansonderzoek- dansworkshop (for english check below)

4 Mei

In oktober/november 2013 start ik met mijn nieuw project kriebels in mijn bil, een interactieve danstheatervoorstelling voor kinderen vanaf 5+. Kriebel in mijn bil draait rond het thema bewegende energie. Hoe voelt die, wat kunnen wij ermee doen en hoe kunnen wij die energie vertalen?

Hieraan voorafgaande wil ik rond dit thema een 3 daagse dansresearch- workshop bij Dansmaker Amsterdam geven. Hiervoor ben ik op zoek naar dansers met theater affiniteit/fysieke acteurs die dit thema interessant vinden en graag met mij op onderzoek uit willen gaan. Het onderzoek vindt op 24, 25 en 26 mei bij Dansmakers Amsterdam plaats.

Voor meer informatie over KIMB kijk op www.kathrin.nl

Als je in het 3 daagse onderzoek geïnteresseerd ben stuur dan een mail met een korte introductie van jezelf naar me@kathrin.nl

Ik verheug me al op de samenwerking met jou!

 

Three days danceresearch – dance-workshop

In october/november 2013 I will start my nieuw project kriebels in mijn bil an interactive dancetheatre performance for kids (5+). Kriebels in mijn bil focuses around the subject “moving energie”. How does it feel, how are we dealing with it and how can we transform it?

Before the kick of I want start with a short 3 days danceresearch – danceworkshop at Dansmakers Amsterdam. Therefore I am looking for theatrical dancers/ physical actors who are interested in this project and in researching together with me. The research wil take place at 24, 25 and 26th of may at Dansmakers Amsterdam.

For more information check: www.kathrin.nl

If you are interested in the research please send an e-mail with a short introduction of yourself to me@kathrin.nl

I’m looking forward to working with you!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: