Bite workshop in Utrecht

6 sep

De eerste Bite workshop is achter de rug. Bite is de nieuwe voorstellingen van Danstheater Aya. Bite is een bittere stand up comedy over de waarde van kunst. Hier lees je meer over Bite. Danstheater Aya heeft mij gevraagd om de komende maanden een aantal Bite workshops te geven op scholen.

Vandaag was de eerste workshop en het was meteen raak: Wat een geweldige school! Als je jou kind in een respectvolle, vriendelijke en kunstzinnige omgeving naar de middelbare school wil laten gaan:  Unic school in Utrecht!

Na een flinke opwarming krijgen de kids zomaar een hele choreo aangeleerd. Ze doen het geweldig. En wij zijn er ook met hart en ziel bij want dit is een workshop met een message: Wij zijn kunstenaars, jullie misschien ook, wij houden allemaal van kunst maar wat gebeurt er met ons in de toekomst?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: