Workshop Kathleen Hermesdorf

8 jul

Foto Kathleen HermesdorfDe summer workshop bij de HJS van docent Kathleen Hermesdorf was een echte eyeopener! De danseres/choreographer/docent uit San Francisco werkte vooral aan de verschillende improvisatie en contact improvisatie technieken. Kathleen is net een tovenaar met een mantel vol zakken die gevuld zijn met de kennis van de uiteenlopendsede bewegegingstechnieken (qigong, yoga, counter balance cunningham, martiaal arts, etc.). Elk moment en in elke situatie rijkt zij jou iets uit een andere zak aan, om mee te werken, of om je te helpen. Vijf dagen lang werkte een groep dansers van all over the world met Kathleen. ’s Ochtends een techniek les en daarnaar 3 uur lang keihard improviseren, partnering and contact impro. Aan het einde van de 5 dagen was er een kleine presentatie. I loved it, volgend jaar weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: