ChamaeLeon voor de ISK Den Helder

26 jun

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Op uitnodiging van de Internationale Schakelklas (ISK) in Den Helder hebben we ChamaeLeon gespeeld voor  een groep van 27 kinderen die uit verschillende landen (o.a. Pakistan, Iran, China, Engeland, Marokko). Deze kinderen zijn net in Nederland gearriveerd en spreken daarom niet of nauwelijks Nederlands. Ondanks de taalbarrière (ChamaeLeon bevat Spokenword) was de klik die wij met dit speciale publiek hadden geweldig. De kids stelden zich open, toegankelijk en erg dankbaar op. Met andere woorden een fijne sfeer voor een voorstelling. Als afsluiter gaven Mouna Laroussi en ik nog een 45 min lange dansworkshop op basis van het thema van ChamaeLeon. Het werd natuurlijk handen en voeten werk maar gelukkig is dat bij een dansworkshop niet goed te doen.

De foto’s bovenin in deze blogpost zijn een kleine selectie van de kunstwerkjes die de ISK kinderen hebben getekend met als inspiratie het thema van ChamaeLeon: de dubbele identiteit.

Dank ISK Den Helder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: