Valse Noten in België

16 mei

Kat hotelDe afgelopen drie dagen (13, 14 en 15 mei) heb ik samen met mijn Valse Noten Collega Sanne Kroese een kleine tour in België  gedraaid. Wederom een echte een belevenis!

Na een lange treinreis naar St. Niklaas werden we in het Hotel De Spiegel verwelkomd. Het bijzondere aan dit Hotel is dat een aantal kamers door beeldende kunstenaars zijn ingericht. Wij hadden het sleutelbos appartement. Dode konijnen, boze kabouters en heel veel sleutels. So go figure… hier doe je dus geen oog dicht!

De volgende dag was het tijd om naar Roeselare te vertrekken. De voorstelling in Stadschouwburg Vesten ging echt lekker, het publiek was geweldig – Belgische kinderen zijn echt schatjes. Wij kwamen bijna niet meer weg maar het was tijd om naar Brussel te vertrekken. Daar speelden wij twee voorstellingen met twee totaal verschillende groepen kids. De eerste groep was een lekkere Multiculti bende die luidruchtig de voorstelling bekeken en groep twee was een erg gedrilde  geuniformeerde klas die stil en aandachtig de voorstelling bekeek.

Interessant want welke van deze twee groepen, uit totaal verschillende werelden, zou meer hebben genoten? Ik in ieder geval wel, ik vond het heerlijk. Dag België!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: