Danstheater workshop in ‘La Douce France’

9 mei

AubentonTwee maanden geleden werd ik door Robert Ceelen van het iHTS gevraagd om een workshop te geven in hun prachtige studio in Aubenton, Frankrijk. Het werd een heus Danstheater bootcamp. Met een groep van enthousiaste dansers/dansliefhebbers 5 dagen lang 8 uur per dag de studio in duiken. Keihard dansen in een prachtig historisch gebouw aan de rand van de Franse Ardennen. Robert zorgde voor de culinaire hoogstaande maaltijden als ontspanning. Wij hebben weliswaar niets van de omgeving gezien maar binnen die paar dagen, ik quote, een “indrukwekkende voorstelling (sic)” neergezet.

Bedankt iHTS en natuurlijk mijn lieve leerlingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: