Korst in Muidepoort theater

9 apr

Op 6 en 7 april was de eerste ‘work in progress’ presentatie van Korst. Spannend want we presenteerden een deel van Korst uit de Makers Intensive van Dansmakers. Dus: Gewoon in het koude water springen en de eerste resultaten vakje harde werk laten zien. Ook meteen het ingenieuze decor van Anne testen op hoe deze het beste kan werken.

Het was een intens weekend met veel leer momenten. Met name de eerste avond kwam er een golf van kritiek, meningen en ideeën over me heen. Heftig natuurlijk maar super voor de ontwikkeling van Korst. Ik kon een aantal punten meteen oppakken dus die heb ik meegenomen in de voorstelling op de tweede avond. Dat werkte goed! Al met al staat het Korst notitieboek vol met aantekeningen voor de komende periode waarin ik samen met Regilio en Dayna verder ga werken aan deze voorstelling.

Bedankt voor de mogelijkheid Muiderpoort theater!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: