Workshop Ideals Roosendaal

5 apr

Ideals RoosendaalDe afgelopen 5 dagen heb ik met mijn schatjes uit Roosendaal van het Jan Tinbergen College gerepeteerd. Wat een talent en overgave! Gisteren was de voorstelling, en ja hoor ze hebben Schouwburg de Kring op z’n kop gezet! Het enthousiasme droop van het podium. Ik vond het een geweldige kans om met zoveel jong talent te mogen werken. Ideals, een super belevenis voor alle betrokkenen dus als je de kans hebt komt dat zien! Het speelschema staat op de website van Aya : http://www.aya.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: