Rol in Mephisto

12 okt

Foto mephistoIk ben helemaal blij!
Na een last minute auditie oproep op vrijdag 30 september en een bijzondere, kleinschalige maar niettemin slopende auditie in Maastricht, ben ik het geworden: De zwarte danseres en vriendin van de hoofdrolspeler in Mephisto! Mephisto is het de nieuwe theater voorstelling van Toneelgroep Maastricht en wordt geregisseerd door Arie de Mol.
Ik woon dus vanaf eind oktober 2 maanden in Maastricht want ‘moi’ en 7 acteurs gaan vanaf eind oktober 8 weken lang, 5 dagen in de week, aan de slag. Ik kan niet wachten en heb er ongelooflijk veel zin in. Voornamelijk om dat ik naast mijn rol ook mijn bewegingsmateriaal mag uitwerken.
Natuurlijk hou ik jullie dit keer ook weer via dit blog op de hoogte van Mephisto!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: