Repetities Valse Noten

30 aug

Vanaf vandaag starten mijn eerste repetities voor het danstheater stuk ‘Valse Noten’.

Valse Noten is gestart als een 6 weken durend dansonderzoek bij Dansmakers Amsterdam. Marie-Rose Mayele is de maker en Mouna Laroussi de mede-choreograaf. Uiteindelijk hebben zij het onderzoek uitgewerkt tot een volledige danstheater voorstelling voor de leeftijd 4+.

Ik zal Marie-Rose vervangen en leer de komende weken haar rol. Jaha, dat lijkt makkelijk en leuk maar uiteindelijk moet ik veel details en nieuw bewegingsmateriaal dat in de afgelopen maanden door Marie Rose en Mouna ontwikkeld is in 5 repetities tot me nemen en onthouden. But then again: Ik hou van een uitdaging!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: