ChamaeLeon op de uitmarkt 2011

28 aug

Op zaterdag 27 augustus was er om 15 uur een ingekorte versie (20 minuten) van ChamaeLeon te zien in het Vondelparktheater. Het was een extreem regenachtige dag en de ChamaeLeon crew begon al te vrezen dat het niet door zou kunnen gaan. Toen wij bij het podium aankwamen was de halve dansvloer kletsnat en spiegelglad! Met de vingers en tenen gekruist begonnen wij ons voor te bereiden. En ja hoor, precies 30 min voor aanvang stopte de regen! Wij konden dus heerlijk droog aan ons optreden beginnen en er was ondanks de regen ook een super-publiek aanwezig. Zelfs toen het tijdens de show een beetje begon te druppelen bleef het inmiddels trouwe publiek staan. Petje af voor deze bikkels!
Het was zeker een eer om op de uitmarkt te mogen staan.Tot volgend jaar, different piece same stage?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: