Pina

19 aug
pinaTanzt, tanzt, sonnst sind wir verloren.
Vanavond ben ik naar de film ‘Pina’ geweest. What can I say, lachen, huilen, opwinding……Ik was diep geraakt. Ik hield altijd al van haar werk en mijn liefde voor haar werk werd door deze film weer flink aangewakkerd.  Nu begin ik pas een kwart van haar geniale werk te begrijpen. Mijn totale ontzag voor haar is ontwaakt. Ik zou het liefst een Pina -tempel willen bouwen. Wim Wenders heeft echt een nieuwe trend in het dansfilmgenre gezet. Natuurlijk… 3D, perfect voor dans!
Pina: Bedankt voor de inspiratie. Ook deze ervaring is meer dan goud waard.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: